hey admin... yeah it's me again - Colorado Fishing Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-13-2013, 09:34 AM   #1 (permalink)
Senior Member
 
itsabigun's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 6,152
Default hey admin... yeah it's me again

why isn't my ispy page automatically updating? perhaps there is an issue...?
__________________
itsabigun is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-14-2013, 06:51 AM   #2 (permalink)
P I K E
 
TthePikester's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Westminster
Posts: 9,895
Default

yes problems here also, only updates once in a while.
__________________
I'm losing my mind, but if I keep the part that tell me when I have to pee I should be OK!
TthePikester is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 11-14-2013, 12:37 PM   #3 (permalink)
Administrator
 
modadmin's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 221
Default

Can you provide a link of this page so we can have a look?

regards,

MD
modadmin is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-14-2013, 12:40 PM   #4 (permalink)
Senior Member
 
rvinson's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Colorado
Posts: 6,684
Default

Quote:
Originally Posted by modadmin View Post
Can you provide a link of this page so we can have a look?

regards,

MD
https://www.coloradofisherman.com/forum/vaispy.php
__________________
One planet, one experiment. - Edward O. Wilson
rvinson is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 11-14-2013, 03:07 PM   #5 (permalink)
P I K E
 
TthePikester's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Westminster
Posts: 9,895
Default

Also the new/old post icons next to the thread categories doesn't work for me anymore. I use to be able to double click on the icon when 2 pages would appear on the bulletin board to change it to 1 page meaning this category read! Nothing on the site is refreshing automatically for me anymore, I have to keep hitting the refresh icon to get it done and half the time that doesn't work correct!
__________________
I'm losing my mind, but if I keep the part that tell me when I have to pee I should be OK!

Last edited by TthePikester; 11-15-2013 at 06:26 PM.
TthePikester is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 11-18-2013, 10:22 AM   #6 (permalink)
Administrator
 
modadmin's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 221
Default

I will have our tech look into this.

Regards,

MD
modadmin is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 11-19-2013, 07:56 AM   #7 (permalink)
Administrator
 
modadmin's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 221
Default

Hi everyone, I just need more info/details as it seems to be working on this end. What browser are you guys using when experiencing this issue?

Thanks,
CG - Community Support
modadmin is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 11-19-2013, 02:22 PM   #8 (permalink)
P I K E
 
TthePikester's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Westminster
Posts: 9,895
Default

Quote:
Originally Posted by modadmin View Post
Hi everyone, I just need more info/details as it seems to be working on this end. What browser are you guys using when experiencing this issue?

Thanks,
CG - Community Support
It does the same thing while using IE or FireFox. I checked the site out on my wife's laptop and it did the same thing so I do know there is nothing wrong with my PC, plus this is the only site I use that this happens to. THX!
__________________
I'm losing my mind, but if I keep the part that tell me when I have to pee I should be OK!
TthePikester is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 11-27-2013, 07:11 AM   #9 (permalink)
Administrator
 
modadmin's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 221
Default

This should be fixed now. Please let me know to confirm.

Regards,
CG - Community Support
modadmin is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 11-27-2013, 07:49 AM   #10 (permalink)
P I K E
 
TthePikester's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Westminster
Posts: 9,895
Default

Seems to work right now, still having problems here with posting though. My posts go through only about 50% of the time.
__________________
I'm losing my mind, but if I keep the part that tell me when I have to pee I should be OK!
TthePikester is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Colorado Fishing Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


» Forum Search
» Insurance
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 01:06 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL3
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.