Colorado Fisherman Forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Premium Member
Joined
·
10,399 Posts
Discussion Starter #1
Here is something to do if you're sitting at work bored Reply with your answers might be easier to write answers on paper then post them:

#1 A. White Perch
B. Warmouth
C. Black Crappie
D. White Bass
[img]
#2 A. Green Sunfish
B. Pumpkinseed
C. Bluegill
D. Longear Sunfish
[img]
#3 A. Emerald Shiner
B. Bluntnose Flathead
C. Eastern Burbot
D. White Sucker
[img]
#4 A. Pickerel
B. Muskellunge
C. Northern Pike
D. Mosquitofish
[img]
#5 A. White Perch
B. White Bass
C. Striped Bass
D. Wiper
[img]
#6 A. Gizzard Shad
B. Golden Shiner
C. Brook Stickleback
D. Northern Flathead
[img]
#7 A. Rainbow Trout
B. Coho Salmon
C. Brook Trout
D. Brown Trout
[img]
#8 A. Smallmouth Bass
B. Largemouth Bass
C. Spotted Bass
D. Rock Bass
[img]
#9 A. Bullhead Catfish
B. Flathead Catfish
C. Silver Catfish
D. Channel Catfish
[img]
#10 A. Bluegill
B. Green Sunfish
C. Longear Sunfish
D. Pumpkinseed
[img]
#11 A. Walleye
B. Saugeye
C. Sauger
D. Mosquitofish
[img]
#12 A. Bluntnose Minnow
B. Emerald Shiner
C. Creek Chub
D. Common Shiner
[img]
#13 A. Bowfin
B. American Eel
C. Mosquitofish
D. Eastern Burbot
[img]
#14 A. Green Sunfish
B. Longear Sunfish
C. Warmouth
D. Bluegill
[img]
#15 A. Spotted Bass
B. Largemouth Bass
C. Smallmouth Bass
D. Green Sunfish
[img]
#16 A. Bluntnose Minnow
B. Least Brook Lamprey
C. Mosquitofish
D. Brook Stickleback
[img]
#17 A. Longnose Gar
B. Paddlefish
C. Lake Sturgeon
D. Least Brook Lamprey
[img]
#18 A. Warmouth
B. Freshwater Drum
C. Rock Bass
D. Spotted Bass
[img]
#19 A. White Perch
B. White Bass
C. Striped Bass
D. Wiper
[img]
#20 A. Creek Chub
B. Green Sunfish
C. Yellow Perch
D. Emerald Shiner
[img]http://img.photobucket.com/albums/v669/epicofkrull/species/21.jpg
#21 A. Brown Trout
B. Rainbow Trout
C. Brook Trout
D. Black Trout

#22 A. Channel Catfish
B. Bullhead Catfish
C. Flathead Catfish
D. Yellow Catfish
[img]
#23 A. Common Carp
B. Quillback
C. Freshwater Drum
D. Golden Shiner
[img]
#24 A. White Sucker
B. Gizzard Shad
C. Creek Chub
D. Emerald Shiner
[img]
#25 A. White Sucker
B. Gizzard Shad
C. Creek Chub
D. Emerald Shiner
[img]
#26 A. Flathead Catfish
B. Bullhead Catfish
C. Brown Catfish
D. Channel Catfish
[img]
#27 A. White Perch
B. Gizzard Shad
C. Lake Sturgeon
D. Freshwater Drum
[img]
#28 A. Gar
B. Northern Pike
C. Muskellunge
D. Pickerel
[img]
#29 A. Emerald Shiner
B. Gizzard Shad
C. Bluntnose Minnow
D. Creek Chub
[img]
#30 A. Paddlefish
B. Freshwater Drum
C. Common Carp
D. Lake Sturgeon
[img]
#31 A. Northern Pike
B. Pickerel
C. Muskellunge
D. Yellow Perch
[img]
#32 A. Bluegill
B. Longear Sunfish
C. Green Sunfish
D. Pumpkinseed
[img]
#33 A. Brook Trout
B. Rainbow Trout
C. Brown Trout
D. Steelhead
[img]
#34 A. Smallmouth Bass
B. Largemouth Bass
C. Spotted Bass
D. Green Bass
[img]
#35 A. Saugeye
B. Walleye
C. Sauger
D. Yellow Perch
[img]
#36 A. Bluegill
B. Rock Bass
C. Green Sunfish
D. Warmouth
[img]
#37A. Sauger
B. Walleye
C. Saugeye
D. Yellow Perch
 

·
Registered
Joined
·
943 Posts
1.C 2.B 3.D 4.C 5.D 6.A 7.D 8.A 9.D 10.A 11.B 12.A 13.D 14.A 15.B 16.D 17.B 18.C 19.B 20.C 21.C 22.B 23.A 24.C 25.D 26.A 27.D 28.A 29.B 30.D 31.C 32.D 33.B 34.C 35.B 36.A 37.A
COOL QUIZ HOW ABOUT POSTING THE ANSWERS
 

·
Premium Member
Joined
·
10,399 Posts
Discussion Starter #6
afishman said:
1.C  2.B 3.D 4.C 5.D 6.A 7.D 8.A 9.D 10.A 11.B 12.A 13.D 14.A 15.B 16.D 17.B 18.C 19.B 20.C 21.C 22.B 23.A 24.C 25.D 26.A 27.D 28.A 29.B 30.D 31.C 32.D 33.B 34.C 35.B 36.A 37.A 
                                                 COOL QUIZ HOW ABOUT POSTING THE ANSWERS
Hey sorry it took so long for me to get to this post.. Put it off, tell I had time then forgot about it. My bad man... anyways you did great 30 out of 37.
Check your Pm's for the ones you missed.
 

·
Registered
Joined
·
664 Posts
here we go, I hope I don't embarrass myself...

1c 2a 3d 4c 5c 6b 7c 8a 9c 10c 11b 12c 13d 14d 15b 16d 17b 18c 19b 20c 21c 22d 23a 24d 25c 26b 27d 28a 29b 30d 31c 32d 33b 34d 35b 36d 37c

for the record, I did this all off the top of my head and didn't refrence anything...at least that's my justification. i am definitely no expert on trout or sunfish! :-\
 

·
Premium Member
Joined
·
10,399 Posts
Discussion Starter #8
farmer ted said:
1c 2a 3d 4c 5c 6b 7c 8a 9c 10c 11b 12c 13d 14d 15b 16d 17b 18c 19b 20c 21c 22d 23a 24d 25c 26b 27d 28a 29b 30d 31c 32d 33b 34d 35b 36d 37c
Good Job 25 out of 37... I have sent you the ones you missed, check your pm.
 

·
Premium Member
Joined
·
10,399 Posts
Discussion Starter #9
Here is the scoring rate chart:

37 ? 37 You must be a fisheries biologist.
30 ? 36 You must be a master angler.
23 ? 29 You know your fish.
16 ? 22 You need to fish for more than one species.
9 ? 15 You need to get a book on fish.
0 ? 8 You need to get out more.
 
1 - 9 of 9 Posts
Top